Vissza az On-Ear kategóriához
MAJOR II – EZ VALAMI NAGYON MÁS

Major II Teljesen Fekete Fejhallgató

Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete Major II Teljesen Fekete
Összehajtható Teljesen összehajtható kialakítás
Fülpárnák Különlegesen puha fülpárnák
Cserélhető Jack kábel Cserélhető 2x 3,5mm-es Jack kábel

Színválaszték

A SÖTÉTSÉGTŐL FÉLNETEK, NEM KELL...

A második felvonás, még impresszívebb, mint az első. A klasszikus Major fejhallgatót az első felvonásból – lehetett még fokozni. Frissített hangzás, lenyűgöző megjelenés, tartósabb kivitel – új dimenziót nyit a fejhallgatók közt. A Major II sziklaszilárd jövőt mutat a mának.

A továbbfejlesztett hangzást az átdolgozott meghajtók biztosítják, hogy a mélytartomány elementáris ereje, a magasak valódi éle adjon egyensúlyt a középtartomány tisztaságának a lehető legkevesebb torzítással.

A cserélhető kétvégű kábel mikrofonnal és vezérlővel is rendelkezik és bármelyik oldalba bedugható, igény szerint. Az egyik csatlakozó L-alakú hogy a használat során kevésbé sérüljön. A fejhallgató szabadon maradó 3,5mm-es foglalatát használd arra, hogy megoszd a zenét másokkal.

A Major II megmaradt klasszikus kinézetűnek, az elemei azonban még masszívabbak lettek.

Az új zsanérok és fejpánt még kényelmesebbé teszi a Major II viselését. A fejlesztéseknek köszönhetően sokkal jobban illeszkedik bármilyen fejformához, így a Hosszú zenehallgatás sem fárasztó.

Az igazat megvallva a Marshall II szintén, sokoldalú masszív harcos, mely kellően hangos fegyverzettel csatlakozik a Marshall dobhártyarázó seregéhez.

Tudj meg többet a Major II Teljesen Feketéről

KÜLÖNLEGESEN PUHA FÜLPÁRNÁK

Lehet a zene akár kőkemény metal, a puha, kényelmes fülpárnák lágyan simulnak a fülre.

CSATLAKOZÓK

A Monitor cserélhető kétvégű spirálkábele mikrofonnal és vezérlővel is rendelkezik és bármelyik oldalba bedugható, igény szerint. A másik 3,5mm-es foglalatot használd arra, hogy megoszd a zenét másokkal.

MIKROFON ÉS VEZÉRLŐ

A beépített mikrofonnal lehetőséget ad, hogy telefonálj, vagy hangjegyzetet készíts az eszközzel.

TELJESEN ÖSSZECSUKHATÓ KIALAKÍTÁS

Összecsukható kialakítás, hogy könnyen magaddal vihesd bárhová.

Részletes termékadatok

Technikai információk
MEGHAJTÓ 40mm-es, dinamikus
IMPEDANCIA 64 Ω
ÉRZÉKENYSÉG 100mV@1kHz = 99dB SPL
FREKVENCIA ÁTVITEL 10Hz-20kHz
Major II Fekete